O meni

Images

Mozda moja prica nema srecan pocetak ali to ne definise ono sto ja jesam. Ostatak price zavisi samo od mene...

Shvatila sam da je moja misija da sluzim druge i da na neki nacin dam doprinos da ovaj svet postane bolje mesto. Najveseliji, najuspesniji i najzadovoljniji ljudi na ovom svetu se ne razlikuju od TEBE ili MENE sa spoljasnjeg aspekta.Svi smo mi meso i kosti. Svi dolazimo sa istog izvora. Ipak oni koji traze vise od zivota, oni koji veruju zaista osete ukus magije zivota i razlikuju se od onih koji zive uobicajeno.

Rodjena sam u Srbiji,politicki provokativnoj zemlji i odrasla sam u malom gradu koji se zove Obrenovac. Jos u ranom detinjstvu slusala sam price da nisam dovoljno dobra, da nemamo dovoljno novca da bih bila uspesna, da moram da radim vredno i marljivo, kao *konj* da bih nesto imala..itd.Imala sam osecaj da se ne uklapam u drustvo.U 22-oj godini sam vec bila samohrana majka bez novca, podrske i pravca. Osetila sam dno i shvatila da nesto moram uciniti. Shvatila sam da se niko umesto mene nece boriti za moje bolje sutra. Moj prvi veliki izazov se desio u Libiji, zemlji poznatoj po nedostatku ljudskih prava i ljudske slobode ali sam ja bas u toj takvoj zemlji pronasla svoju slobodu. Slobodu od negativnih verovanja i uticaja, slobodna po prvi put da ja donosim odluke i biram uverenja. Pisanjem pozitivnih afirmacija za prijatelje koji su zeleli da stvore nove i bolje mogucnosti u svom zivotu me nateralo da ucim i rastem jos vise. Inspirisana da pomognem sto vise ljudima, poslednju deceniju sam provela unapredjujuci svoje znanje i vestine. Moja nezasita radoznalost i ljubav prema ljudima me je navela na istrazivanje raznih oblasti za licne promene da bih postala master prakticar i trener neuro lingvistik programa NLP.
Bila sam polaznik vrhunskih programa sirom sveta kao sto je: Lendmark forum, Theta healing. Imala sam prilike da ucim od vrhunskih strucnjaka kao sto su Tony Robinns,Dr. Brus H. Lipton,Dr. Dzo Dispenca